# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Stil pleidooi

Hannah Alexander

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2008
Uitgever: Jongbloed
Categorie:

Beschrijving

Dokter Lukas Bower is arts op de spoedeisende hulp in het streekziekenhuis van Knolls. Als zijn ziekenhuis gedeeltelijk wordt herbouwd na een brand, tekent hij een contract voor een tijdelijke artsenfunctie in een ander stadje in de omgeving. Hemelsbreed drie uur verwijderd van zijn woonplaats en vertrouwde collega’s, onder wie dokter Mercy Richmond die meer voor hem betekent dan hij durft toe te geven. Met lede ogen moet hij aanzien dat Mercy’s ex-man een steeds grotere rol begint te spelen in haar leven.
Lukas krijgt in het nieuwe ziekenhuis te maken met mensen die het met de medische ethiek niet zo nauw nemen. De ziekenhuisdirectie lijkt bovendien niet op haar taak berekend.
Mercy, die net christen is geworden, loopt tegen haar eigen problemen aan, en net nu wordt ze overspoeld met patiënten. Ze wil haar patiënten niet tekort doen, maar dat komt in strijd met haar wens om tegelijk voldoende tijd vrij te maken voor haar 10-jarige dochter Tedi.
Ondertussen wordt de afstand tussen Mercy en Lukas alleen maar groter. Mercy wordt heen en weer geslingerd tussen een relatie die getekend is door verraad, en haar hoop op de liefde van een man die ze zelden ziet.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Stil pleidooi”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.