# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Stuifzand

Joke Verweerd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 1 september 2010
Jaar: 2010
Categorie:

Beschrijving

Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haar stiefvader Jan.

Het weinige contact dat Paula met hen heeft, blijft oppervlakkig: alles draait om het bedrijf. Wanneer Jan na twaalf jaar op mysterieuze wijze verongelukt, neemt zijn zoon Jelle tijdelijk de leiding over het bloembollenbedrijf.
Christa moet kort daarna een operatie ondergaan, en Paula komt naar Nederland om het gezin draaiend te houden. Na twaalf jaar van afstand is toch het verlangen ontstaan om haar dochter te leren kennen.
Intussen wordt het testament van Jan geopend, en dat blijkt, naast zakelijke onthullingen, ook schokkende privégegevens te bevatten. Jelle voelt zwaar de verantwoordelijkheid op zijn schouders drukken: hij wil niet nog meer kapotmaken in het toch al zo kwetsbare gezin. Kiest hij voor de woede, of is het toch de liefde die uiteindelijk troost zal bieden?

Opnieuw een roman van een geliefde en gewaardeerde auteur die het klein menselijk drama steeds weer trefzeker weet te schetsen.

‘Een topboek! Goede realistische roman, zo uit het dagelijks leven.’ – Maud Osinga van boekhandel Osinga, Nunspeet

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Stuifzand”

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.