# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Van Sydney naar Tonga

Margaret Reeson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Reizen
Jaar: 2017
Uitgever: De Banier

Beschrijving

Australië, begin 19e eeuw. Mary Hassall groeit op in een gezin van negen kinderen. Haar vader en moeder zijn als zendelingen vanuit Londen in Australië terechtgekomen.
Mary ontmoet Walter Lawry, een vrijgezelle methodistenpredikant uit Cornwall, die ook als zendeling naar Australië is gegaan. Onder zijn vurige prediking wordt Mary diep geraakt door het Woord van God – het beginpunt van een heel nieuw leven.
Van jongs af aan houdt Mary een dagboek bij, waarin zij openhartig vertelt over haar jeugd, haar geloof, haar kennismaking en huwelijk met Walter én over hoe zij samen met Walter als zendelingen in het verre, heidense Tonga pionieren. Van Sydney naar Tonga is daarom een boeiend en indringend tijdsverslag van zending naar verre landen over zee.
Mary’s dagboek is aangevuld met fragmenten uit brieven van Mary zelf, haar man Walter en haar oudste broer Thomas. Zo kan de lezer het boeiende en roerige leven van Mary als jong meisje, predikantsvrouw, moeder en zendelinge van heel dichtbij meebeleven.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Van Sydney naar Tonga”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.