# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Tegen het tij

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2013
Uitgever: Brevier

Beschrijving

Een intelligente vrouw, een knappe man, ontluikende liefde en stijgende spanning als een opiumverslaafde vrouw verzeild raakt in de jacht op een gevaarlijke opiumsmokkelaar.

Lydia Pallas heeft, na opgegroeid te zijn in een weeshuis, haar vaste plaats gevonden. Stabiliteit en orde kenmerken haar leven en haar talenknobbel bezorgde haar een goede positie als vertaler bij de marine in het 19e-eeuwse Boston.
Haar vertaaltalent brengt haar in contact met Alexander Banebridge, een man die haar zowel afstoot als aantrekt. Als hij haar in wil huren voor vertaalwerk stemt ze aarzelend toe, maar spoedig blijkt ze tot haar nek in een geheime actie tegen een van de grootste en gevaarlijkste drugscriminelen te zitten. Als de liefde tussen Lydia en Alexander langzaam ontluikt, wil hij haar sparen voor het gevaar van de opiumsmokkelaar. Maar als deze Banebridge klem weet te zetten, is Lydia de enige die hem en anderen kan redden.

Elizabeth Camden is onderzoeks-bibliothecaris en associate professor. Naast wetenschappelijke historische artikelen schrijft ze romans in historische settings.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Tegen het tij”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.