# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Teken van thuis

Lara Mohn

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Ark Media
Categorie:

Beschrijving

Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn. Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Teken van thuis is een interessante roman voor mensen met belangstelling voor psychologie en levensvragen. Voor mensen die niet zoeken naar een kant-en-klaar antwoord, maar die zich liever onderdompelen in een verhaal dat je aan het denken zet.

Ik ken de Eva niet die glazen uit haar hand laat glippen en tranen uit haar ogen laat ontsnappen, ook al waren het er maar twee.
Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

1 recensie/beoordeling van Teken van thuis

  1. Suzanne

    ‘Teken van thuis’ is een niet alledaags boek. Het fascineert van begin tot het einde. Het neemt je mee naar de diepe dalen van de hoofdpersoon, in haar zoektocht en beetje bij beetje alle puzzelstukjes bij elkaar vinden. Het is een ‘ik’ boek, maar beetje bij beetje merk je dat niet meer en wordt je meegezogen in de gedachtegang van de hoofdpersoon. Persoonlijk vond ik het een intens boek. Het hele boek kon ik niet in één adem uitlezen. Ik vond het wel zo fascinerend en mooi dat ik wel door wilde lezen. Het had me echt te pakken.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.