# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Terug naar huis

Beth Wiseman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Elke roman uit de serie: Dochters van de belofte focust op een vrouw die terugkeert naar de Amish gemeenschap waar ze de diepere betekenis ontdekt van de woorden geloof, hoop en liefde …
Een zoektocht naar echte vrede in Lancaster County is allesbehalve eenvoudig voor een vrouw die op de vlucht is voor het leven … en voor zichzelf.
Lillian Miller is op de glooiende vlakten van Lancaster County op zoek naar het huis van haar grootouders … en naar nog zoveel meer. Na jaren van negeren en beschimpen, keert ze terug naar de eenvoudige levenswijze van de Amish om vooral zichzelf te hervinden.
Terwijl ze probeert haar vorige leven achter zich te laten, raakt ze bevriend met een jongen die op de boerderij van haar grootouders werkt en met zijn aantrekkelijke vader, de weduwnaar Samuel Stoltzfus. Ondanks dat Lillian haar gevoelens voor Samuel tracht te onderdrukken – en hij voor haar – verdiept de relatie zich. Zal Lillian échte vrede en rust vinden bij de Amish, of zal ze terugkeren naar haar eerdere leven?

Beth Wiseman heeft haar hele leven al boeken, artikelen en columns geschreven. Toen Beth zich ging verdiepen in de Amish, groeide haar respect voor hun eenvoudige leven en begon ze verhalen te schrijven over deze fascinerende en sympathieke mensen. Beth en haar gezin wonen in Texas, USA.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Terug naar huis”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.