# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Thuis in Trinity

Delia Parr

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Kom thuis in Trinity, een stadje vol vriendschap, familie en geloof. De serie Thuis in Trinity bestaat uit de drie delen: De vroedvrouw van Trinity, De keuze van de vroedvrouw en Nieuwe kansen voor de vroedvrouw.

Thuis in Trinity vertelt het verhaal van Martha Cade, die de vroedvrouw is van Trinity en een weduwe met twee kinderen. Haar leven is allesbehalve makkelijk, helemaal wanneer haar dochter ervandoor gaat, de traditionele geneeskunde in twijfel wordt getrokken door een nieuwe dokter en er een nieuwe liefde ontluikt…

De vroedvrouw van Trinity
Vroedvrouw Martha Cade hoopt dat haar dochter, Victoria, in haar voetsporen zal treden, maar in plaats daarvan gaat ze ervandoor en dan staat Martha’s wereld plots op zijn kop. En tot overmaat van ramp arriveert er ook een nieuwe dokter in het stadje die een rechtstreekse bedreiging vormt voor haar baan. Martha kan zich niet herinneren dat haar geloof zo op de proef gesteld is…

De keuze van de vroedvrouw
Martha Cade doet haar best om een middenweg te vinden tussen haar roeping als vroedvrouw en de behoeften van haar familie. Want nu ze nog maar kortgeleden met haar dochter is herenigd, wil ze er voor haar zijn. Maar hoe moet ze precies met haar omgaan? En moet ze haar hart, dat ze al zo lang voor de liefde heeft afgesloten, opnieuw openstellen, of niet? Welke keuze is de beste?

Nieuwe kansen voor de vroedvrouw
Vroedvrouw Martha Cade heeft een besluit genomen: ze zal trouwen met Thomas Dillon. En dat is het begin van een veelbewogen seizoen in haar leven, vol met moeilijke uitdagingen. Martha zal dan ook elk beetje vertrouwen, moed en geloof dat ze bezit, nodig hebben om de obstakels op haar pad te overwinnen, op weg naar een ander leven vol nieuwe kansen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Thuis in Trinity”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.