# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Toevluchtsoord

Carrie Turansky

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Oorlog
Jaar: 2016
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

Voor de liefhebbers van Downton Abbey: ‘Toevluchtsoord’, het derde deel uit de serie Highland Hall.

Als Penny Ramsey de zelfverzekerde piloot Alex Goodwin ontmoet, voelt ze zich tot hem aangetrokken. Maar is het verstandig haar hart te verliezen aan deze waaghals, die zijn zinnen heeft gezet op het overwinnen van de Duitsers?

Penny, haar zus Kate, en de negen weeskinderen die zij onder hun hoede hebben, zoeken bescherming op Highland Hall als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. Als Alex ernstig gewond raakt, heeft hij het aan Penny’s zorg en enorme toewijding te danken dat hij herstelt. Maar onverwacht komt Penny’s leven in gevaar. Is Alex moedig genoeg om haar uit haar benarde situatie te redden?

Carrie Turansky is net als haar lezers helemaal weg van het Britse kostuumdrama Downton Abbey. Na een bezoek aan Engeland wilde ze niets liever dan zelf een verhaal schrijven dat zich afspeelt op een van die prachtige landgoederen uit de Edwardiaanse periode. Het resultaat is de serie Highland Hall, voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van kostuumdrama’s. Eerder verschenen in deze serie ‘De gouvernante’ en ‘De debutante’.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Toevluchtsoord”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.