# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

Tot je weer ademen kunt

Jessica Winter

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2016
Uitgever: Callenbach
Leeftijd: 15 - 18 jaar

Beschrijving

Met haar debuut ‘Tot je weer ademen kunt’ begint Jessica Winter een serie jeugdromans die de fans van Jennifer Smith en Maaike en Domenico zal aanspreken. Op het eerste gezicht kunnen de levens van Julia en Jeremy niet meer verschillen. Buiten wat onderlinge treiterijen delen ze niets met elkaar. Dat verandert op slag als Jeremy bij toeval een geheim ontdekt dat Julia al jaren probeert te verbergen. Voor het eerst in zijn leven moet Jeremy werken voor iets; hij moet Julia’s vertrouwen winnen om haar te kunnen helpen. Maar hoe dichter hij bij haar komt, hoe meer hij zich realiseert dat niet alleen haar façade afbrokkelt. Al sinds haar kindertijd is Jessica Winter verzot op romantische verhalen, met diepgang. Al jaren droomde ze ervan zelf een boek te schrijven. Ze woont met haar man in Linz en werkt met veel plezier als orthopedagoge. In de avonduren schreef ze ‘Tot je weer ademen kunt’.

4 recensies/beoordelingen van Tot je weer ademen kunt

 1. Thirza

  Thirza

  Echt een heel mooi boek van deze schrijver! Ik had deel 1 uit de bibliotheek gehaald en toen ik ‘m uit had, wilde ik direct verder gaan met deel 2. Ik kende de boeken van Maaike en Domenico al (ook aanraders trouwens!) en dit boek lijkt daar wel op.
  Het gaat over Julia en Jeremy, die bij elkaar op school zitten, maar verder weinig contact hebben. Als Jeremy achter Julia’s geheim komt, verandert dat echter.
  Het is een boek dat fijn leest en je niet meer weg kunt leggen als je erin bent begonnen!

 2. Hannah

  Dit is denk ik een van de mooiste boeken die ik heb gelezen. Omdat je het vanuit 2 personen leest krijg je zo’n goed beeld van alles dat het net lijkt of Julia en Jeremy bij jou in de klas zitten. Als je er eenmaal aan begint, kost het je je nachtrust :-).
  Het boek gaat over heel veel doorzettingsvermogen en het geeft een mooie boodschap mee. Zeker een aanrader!!!

 3. Chayel

  Dit is echt het mooiste boek die ik ooit gelezen!! ?Het boek leest fijn en ik kon hem maar niet wegleggen (dat heb ik bij andere boek nog nooit gehad?). Het is leuk om te lezen om de gedachtengang van Jeremy en Julia en de verschillen karakter te zien. Het is zeker een aanrader!! Ik heb deel twee ook gelezen. Dit is ook zeker een aanrader. Deel twee heeft een gesloten einde. Helaas zijn deel drie en vier over de vrienden van Jeremy en Julia niet vertaalt?. Hopelijk komt dat nog.?

 4. Sanne

  Superleuk boek, je kunt hem echt niet meer wegleggen. Als je van de boeken Maaike en Domenico houdt, moet je deze serie zeker lezen. Ik vond het einde wel heel jammer. Omdat het een open einde heeft, zit ik heel erg en vol spanning op het volgende deel te wachten!
  Voor de rest is het boek heel lopend geschreven en de meeste delen zijn niet voorspellend.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.