# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Tussen de regels door

Rachel Hauck

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 10 november 2020
Jaar: 2020
Categoriën:

Beschrijving

‘Tussen de regels door’ van Rachel Hauck speelt zich af in het hart van New York. Vijf mensen ontvangen een anonieme, mysterieuze uitnodiging van The Fifth Avenue Story Society. Ze hebben nog nooit van het genootschap gehoord. En geen van allen zijn ze van plan hun diepste geheimen mee te nemen naar een kamer vol vreemden. Samen vormen executive assistant Lexa, literatuurprofessor Jett, Uber-chauffeur Chuck, bejaarde weduwnaar Ed en zakenvrouw Coral een uiteenlopend gezelschap. Hun nieuwsgierigheid en eenzaamheid winnen het van hun angst, en in de wekelijkse ontmoetingen in de oude bibliotheek ontdekken ze dat het delen van verhalen levens kan veranderen.

“Een lekker romantisch boek, met het nodige vleugje spanning.’ – Nederlands Dagblad over “Het huis op nummer 7′

2 recensies/beoordelingen van Tussen de regels door

 1. Karita

  Karita

  Je moet er echt even inkomen maar als je er in zit dan leef je echt mee. Door de beeldende schrijf stijl lijkt het net of je er zelf bij bent. Super leuke complotjes en origineel idee. Een uniek boek die zich onderscheid in zijn originaliteit.

 2. tamaraadegeest

  tamaraadegeest

  In het begin dacht ik leuk verhaal om bij de ontspannen maar niet heel bijzonder. Maar toen…… het verhaal ging dieper en dieper. De laatste 150 blz met een brok in mijn keel gelezen en met tranen in mijn ogen.
  Ik ga echt de 5 vrienden van het verhalengenootschap missen. Had het gevoel dat ik bij ze was.

  Een echte aanrader

Voeg een recensie of beoordeling toe