# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Uit de kunst

Jennifer Delamere

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 13 oktober 2020
Jaar: 2020
Uitgever: De Parel

Beschrijving

Londen, 1881. Als een tragische gebeurtenis ertoe leidt dat de kunstzinnige Cara Bernay haar baan verliest, raakt ze bevriend met een jonge kunstenaar, Langham. Met zijn hulp stippelt ze een nieuw leven uit en begint ze haar eigen artistieke talent te ontwikkelen. Maar dan doet zijn broer, een knappe, maar onbuigzame graaf, haar een ongewoon verzoek dat ze niet kan weigeren. Ze gaat met de twee broers mee naar hun landgoed en daar stuit ze op een waarheid die haar voor een keuze stelt. Volgt ze haar droom of kiest ze voor het gewaagde plan dat kan uitlopen op een ramp?

Uit de kunst is het derde deel van de serie Een nieuw begin die zich afspeelt in het Engeland van eind negentiende eeuw, en waarin de drie zussen, Rosalyn, Julia en Cara, elk afzonderlijk naar Londen vertrekken, in de hoop er een nieuw leven op te bouwen. Eerder verscheen De rollen omgedraaid en Het hart achterna.

2 recensies/beoordelingen van Uit de kunst

  1. M.2024

    M.2024

  2. mariannedepanne

    mariannedepanne

    Dit is het derde deel uit de serie ‘een nieuw begin’. Leest lekker weg, en leuk dat iedereen aan het einde van het boek weer voorbij komt.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.