# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Uitverkoren

Bodie Thoene, Brock Thoene

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

BOEK 4
ANNO DOMINI KRONIEKEN
Niemand is veilig in Judea. Wantrouwen en waanzin, marteling en verraad, intriges en moordaanslagen vormen het politieke toneel. Koning Herodes regeert met ijzeren hand. Het volk verlangt wanhopig naar de Koning uit het huis van David die hun beloofd is. Maar Herodes is vastbesloten zijn macht te behouden – koste wat het kost.
Maria, een jong meisje uit Nazaret, krijgt onverwacht bezoek. De boodschap die hij haar brengt, verandert haar leven voorgoed – en dat van alle mensen in Judea en wereldwijd. Maar zal Josef, haar verloofde, haar wel geloven? Ofzal ze man van wie ze houdt, verliezen?
Onias de Onderwijzer bestudeert in het geheim de oude profetie Als iemand zou ontdekken wat hij weet, zou hij zijn leven niet meer zeker zijn. Dan verschijnen er tekenen aan de hemel die iets groots lijken aan te kondigen. Maar wat hebben ze te betekenen?
De Anno Domini Kronieken vertellen over de turbulente gebeurtenissen in Isra in de eerste eeuw. Uitverkoren is het vervolg op Eerste Licht, Aangeraakt en Verblind.

 

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Uitverkoren”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.