# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Uitzien naar een nieuwe wereld

Cathy Gohlke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Jaar: 2013
Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

New York, 1910. Maureen O’Reilly en haar zus ontvluchten Ierland, op zoek naar een nieuwe wereld van veiligheid, vrijheid en nieuwe kansen. Ze gaan op de boot naar New York. Daar aangekomen, blijkt dat hun weldoener is overleden. Zijn familie weigert zich over hen te ontfermen. Verarmd en onder dreiging van uitzetting, vindt Maureen eindelijk werk in een vooraanstaand kledingmagazijn. Al snel ontdekt ze dat de elegante gevel een gevaarlijk geheim verbergt.
Olivia Wakefield blijft trouw aan de belofte die zij haar vader gedaan heeft, alle tegenwerking van haar familie ten spijt. Maar ze kan Maureen niet vinden – de vrouw voor wie haar zwager botweg weigerde iets te doen. Onverwacht krijgt ze hulp van een zakenman. Ze hoopt dat hij meer wil worden dan haar bondgenoot, ondanks haar angst voor de geheimen die hij verbergt.
Onder geheimzinnige omstandigheden verdwijnen er medewerksters uit Darcy’s Kledingmagazijn. Olivia schakelt invloedrijke vrouwen uit haar omgeving in om Maureen te helpen in haar strijd tegen het onrecht. Hoe zouden zij in deze wanhopige omstandigheden ooit Gods leiding kunnen onderscheiden, of de liefde die daaruit voortkomt?

1 recensie/beoordeling van Uitzien naar een nieuwe wereld

  1. CarlienH

    CarlienH

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.