# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Verborgen antwoorden

Elizabeth Musser

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 17 oktober 2007
Jaar: 2007
Uitgever: Kok
Categorie:

Beschrijving

Nadat zijn vader spoorloos is verdwenen, wordt de dertienjarige Emile de Bonnery gedwongen om samen met zijn moeder te verhuizen van Frankrijk naar Atlanta in Amerika. Daar komt hij terecht in een totaal andere cultuur – in een wereld vol spanningen en racisme.
Emile kan zich maar moeilijk aanpassen aan zijn nieuwe leven in Atlanta. Hij wordt gepest op school en de band met zijn moeder verslechtert. Volgens Emile weet zijn moeder meer over
de verdwijning van zijn vader, maar wil ze het hem niet vertellen. Steeds meer raakt hij ervan overtuigd dat zijn vader is vermoord of undercover werkt als spion.

Eternity, de enige leeftijdsgenoot waar hij vriendschap mee weet te sluiten, wil hem helpen bij zijn zoektocht naar zijn vader. Al snel komt Emile echter tot de ontdekking dat Eternity ook haar eigen geheimen heeft – haar armoedige afkomst en de mishandeling waaronder zij thuis gebukt gaat. Samen proberen ze aan de hand van de merkwaardige verzameling spullen die Emile van zijn vader heeft gekregen meer over hem te weten te komen. Hun zoektocht brengt hen zeven jaar later in Lyon, de geboorteplaats van Emile… maar vinden zij daar de antwoorden op al hun vragen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Verborgen antwoorden”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.