# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Verborgen

Dee Henderson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 13 april 2017
Jaar: 2017
Uitgever: Jongbloed

Beschrijving

Als hem gevraagd wordt wat hij voor de kost doet houdt commandant Mark Bishop het antwoord opzettelijk vaag: ‘Ik zit bij de marine.’ Dat hij het bevel voert op de kernonderzeeër de USS Nevada en dat hij bereid is om na een geldig presidentieel bevel kernraketten af te vuren, betekent echter dat er een zware taak op zijn schouders rust die maar weinig anderen in het leger dragen.

Nu haar relatie onverwacht is verbroken concentreert Gina Gray zich op oceanografisch onderzoek. Ze staat op het punt van een grote doorbraak en heeft de zienswijze en hulp van Mark Bishop nodig. Uit wat ze aan de marine heeft verteld, heeft ze geconcludeerd dat dit nog maar het begin is. Als ze gelijk heeft, gaat de oorlogsvoering onder water een nieuwe en gevaarlijke fase in.

1 recensie/beoordeling van Verborgen

 1. Lotte

  Lotte

  Dit boek geef ik 4 sterren.
  waarom geen 5? Dat komt omdat je wel echt in het verhaal moet komen om het te snappen. Daarnaast als je niks van onderzeeërs weet, is het moeilijk. Je krijg namelijk( naar mijn mening) te veel feitelijke informatie en cijfers.
  Dit maakt het in het begin wel een beetje chaotisch en lastig om het te begrijpen.
  Aan de andere kant is het wel een mooi boek. Het laat wel de beide kanten van het leven zien, de mooi en de minder mooie kanten.
  Het is niet alleen rozengeur en mandschijn in het leven van de hoofdpersonen van dit boek.
  Vier sterren zijn het boek wel waard, want voor de rest is hij mooi!

Voeg een recensie of beoordeling toe