# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vermoorde onschuld

Craig Parshall

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Will voelde hoe het kraakbeen van de luchtpijp meegaf. Terwijl hij bleef knijpen, sloot hij zijn ogen… zonder medelijden, zonder na te denken
Een huwelijksreis met bestemming Cancun, Mexico. De wittebroodsweken van advocaat Will Chambers en zijn vrouw Fiona worden wreed verstoord door een gruwelijke gebeurtenis: de bevrijding van een ontvoerde regeringsfunctionaris leidt tot een viervoudige moord op onschuldige burgers.
De ervaren marineofficier Caleb Marlowe, die aan het hoofd van de bevrijdingsactie stond, neemt manmoedig de schuld van de zaak op zich. Will gelooft echter in Marlowes onschuld en stelt alles in het werk om de officier vrij te pleiten.
Terwijl internationale politieke afspraken Marlowes zaak tot wereldniveau verheffen, wordt de situatie voor Will steeds complexer en persoonlijker; een van de getuigen blijkt een oue vijand van hem te zijn. Zowel de advocaat als zijn cliënt hebben een moeilijke vraag te beantwoorden: is vergeving mogelijk?
Craigh Parshall werkt als jurist in Washington D.C. Vermoorde onschuld is het derde deel van Parshalls serie ‘Waarheid en Recht’. Eerder verschenen in deze serie Levend bewijs en Onder toezicht.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vermoorde onschuld”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.