# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vermoorde onschuld

Randy Singer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2009
Uitgever: Kok

Beschrijving

De intelligente maar onervaren advocaat Mitchell Taylor raakt verstrikt in een zaak met verstrekkende ethische gevolgen. Een zaak waarbij hij alleen maar kan verliezen.

Het kinderloze echtpaar Cameron en Nathan Brown gaat in zee met vruchtbaarheidskliniek GenTech. Enkele embryo’s worden ingebracht bij een draagmoeder; de overige – gekloonde – embryo’s worden ingevroren. Dan overlijdt Nathan. In zijn testament heeft hij bepaald dat de overgebleven embryo’s moeten worden aangewend voor onderzoek naar medicijnen. Als echter de ongeboren baby het syndroom van Down biijkt te hebben, wil Cameron de zwangerschap laten afbreken en met een gezonde embryo opnieuw beginnen. Zij huurt Mitchell in om het testament aan te vechten.

Mitchell staat voor een groot dilemma. Als het ongeboren kind blijft leven, zullen de embryo’s voor onderzoek gebruikt worden. Het alternatief is een abortus. Hoe kan hij ooit de embryo’s én het kind beschermen? Ondertussen schiet de koers van GenTech en die van concurrerende bedrijven omhoog. Welk verwerpelijk spel wordt hier gespeeld?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vermoorde onschuld”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.