# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Verstrikt

Regina Jennings

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

19e eeuw, Missouri. Zware regenval brengt Katie Ellen Watson in grote problemen. Nu haar ouders van huis zijn, is zij in haar eentje verantwoordelijk voor de boerderij… totdat Josiah Huckabee even komt kijken of het goed met haar gaat. Vroeger had ze een oogje op hem – maar dat was vroeger.
Josiah Huckabee wilde zich er alleen maar van verzekeren dat Katie Ellen in veiligheid was, maar als de enige brug die toegang geeft tot haar boerderij wegspoelt, zijn ze opeens alleen. Als er dan ook nog een onheilspellende vreemdeling haar huis binnendringt, raken ze verstrikt in een onmogelijke situatie. Misschien kunnen ze hun reputatie nog redden door te doen alsof ze getrouwd zijn – maar kan doen alsof veranderen in echte liefde?

1 recensie/beoordeling van Verstrikt

  1. Wonder van woorden

    Wonder van woorden

    Regina Jennings heeft wederom een heerlijk verhaal geschreven met leuke en hilarische scènes. De personages zijn voldoende uitgewerkt en dat is knap gezien de bescheiden hoeveelheid bladzijden. Katie Ellen en Josiah moeten beiden erkennen dat het niet uitspreken van gedachten en gevoelens gevolgen heeft en dat je niet alles alleen kunt doen of oplossen, maar elkaar nodig hebt; dit gegeven zorgt voor een diepere laag en is tevens een mooie reminder voor de lezer.

    ‘Verstrikt’ – deel 2,5 van de serie ‘Ozark Mountain Romance’ – is een plezierige novelle die leest als een trein (maar misschien iets vloeiender geschreven/vertaald had kunnen worden) waar helaas veel te snel een einde aan komt.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.089 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.