# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vervuld verlangen

Geesje Vogelaar-van Mourik

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2009
Uitgever: De Banier
Categorie:

Beschrijving

Julia heeft haar plaats gevonden in de pastorie als vrouw van dominee Marnix van Malsen. Ze is druk met haar kruidentuin, ze schildert en doet met plezier haar werk in het ziekenhuis.
Daar verpleegt ze mevrouw Badou, met wie ze bevriend raakt. Luuk, Julia’s vroegere vriend, komt opnieuw in haar leven na een tijd in het buitenland te zijn geweest. Als hij problemen krijgt met zijn gezondheid, klopt hij aan bij de pastorie.
Machteld, Julia’s jongere zus, is in verwachting van haar tweede kindje. Ze is bang dat de baby niet gezond zal zijn. Wat moet ze doen als die vrees bewaarheid blijkt?
Julia heeft het er moeilijk mee dat haar huwelijk met Marnix kinderloos blijft. Zal ze kunnen aanvaarden dat de Heere met ieder mens Zijn eigen weg gaat?
Deze roman is een vervolg op Het veilige nest en In de oude pastorie, maar kan ook zelfstandig gelezen worden.

Geesje Vogelaar-van Mourik schreef reeds op 8-jarige leeftijd haar eerste verhaal. Al vroeg zette ze haar gedachten op papier en schreef ze haar eerste
boeken. ‘Ik schrijf graag en probeer richtlijnen vanuit Gods Woord door te geven’, aldus de auteur. Inmiddels heeft zij meer dan vijftig titels op haar naam staan.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vervuld verlangen”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.