# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Vlindervlucht

Ashley Clark

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 24 augustus 2021
Jaar: 2021

Beschrijving

Een hartverscheurende familiegeschiedenis over discriminatie en vergeving.

‘Vlindervlucht’ van Ashley Clark is een roman over de impact van racisme en de helende kracht van moederliefde. Het is 1946. Nadat Millie is bedreigd vanwege haar huidskleur, besluit ze haar geboorteplaats te ontvluchten en een eigen boetiek te beginnen, een droom die ze al jaren koestert. Een ontmoeting met een vreemdeling verandert haar leven, maar haar afkomst dwingt haar om een hartverscheurende keuze te maken.

75 jaar later ziet Harper Albright haar hoop op een modecarrière in duigen vallen. Ze trekt tijdelijk in bij Millie, die haar ooit heeft leren naaien. Een bijzondere samenloop van omstandigheden brengt Millies geheime verleden aan het licht.

1 recensie/beoordeling van Vlindervlucht

  1. Hanneke22

    Hanneke22

    Het boek ‘Vlindervlucht’ van Ashley Clark is een roman die op een boeiende manier laat zien hoe er gereageerd werd op de kleurverschillen van mensen. Hoe ver mensen kunnen gaan om duidelijk te maken wat in hun ogen ‘normaal’ is. En hoeveel invloed dat heeft op de levens van de mensen die dit moeten ondergaan. In het boek wordt er steeds gewisseld tussen twee tijdperken. Doordat de wisselingen tussen deze twee tijdperken steeds op het juiste moment gemaakt worden, blijf je maar doorlezen. Een aanrader om te lezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe