# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vloeibaar vuur

Chuck Holton, Gayle Roper

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2007

Beschrijving

In de strijd tegen terreur heeft het Amerikaanse leger een elite-eenheid ingezer die opereert onder onder de codenaam
TASK FORCE VALOR
Een zelfmoordterrorist blaast een hotel in Beiroet op, waarbij honderden mensen omkomen. Een jonge Amerikaanse vrouw wordt in Libanon ontvoerd door terroristen. Bestaat er verband tussen deze acties? Ondanks de moeite van de overheid om haar ontvoerde zus te localiseren, is Liz Fairchild, een Amerikaans verslaggeefster, vastbesloten om haar te vinden. Ongeacht de risico’s.
Ondertussen heeft sergeant John Cooper en zijn speciale elite-eenheid de jacht geopend op Palestijnse extremisten die in het bezit zijn van een nieuw explosief, verwoestend en niet te detecteren.
Het pad van Task Force Valor Kruist dat van Liz. Zowel Liz als John bevinden zich op vijandig gebied en zij realiseren zich dat ze elkaar nodig hebben om te overleven. Hun aanvankelijke onderlinge tegenwerking verandert in samenwerking – en iets meer.
Chuck Holton is een voormalig marinier en helikopterpiloot uit het Amerikaanse leger. Voor deze serie heeft hij zijn militaire ervaring gecombineerd met zijn schrijftalent.
Gayle Roper is een ervaren romanschrijfster. Voor haar boeken ontving ze veel onderscheidingen, waaronder een Holt Medal en een RITA Award.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vloeibaar vuur”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.