# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vol vertrouwen

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Lydia King weet wat armoede is en daarom sluit ze zich aan bij het moreel genootschap van Teaville, in de hoop de minder bedeelden van de stad te kunnen helpen. Maar vanwege de steeds oplopende schulden van haar vader en de snel verslechterende gezondheid van haar moeder vraagt ze zich af hoelang het zal duren voordat ze zelf in het armenhuis terecht zal komen.

Haar beste kans op een financieel zekere toekomst is een huwelijk met de politicus die haar het hof maakt, en het kan beslist geen kwaad dat zijn moeder de voorzitster is van het moreel genootschap. Lydia’s eerste taak als lid van het genootschap – een schenking loskrijgen van Nicholas Lowe, de rijkste man van de stad – lijkt gemakkelijk… totdat hij ronduit weigert.

Hoewel hij de schijn tegen heeft, wil Nicholas graag andere mensen helpen. Maar dan wel op zijn eigen manier en in het geheim. Als Lydia vasthoudend blijkt te zijn, komen ze tot een overeenkomst, maar Nicholas heeft daarbij wel een paar ‘verrassingen’ voor Lydia in petto. Geen van beiden voorziet de pijnlijke complicaties die uit hun samenwerking zullen voortkomen. En wanneer er allerlei stadsgeheimen aan het licht komen, moet blijken of dit onwaarschijnlijke stel hun verschillen in achtergrond en overtuigingen weet te overbruggen. Gaan ze vol vertrouwen hun toekomst tegemoet?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vol vertrouwen”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.