# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

Voor geen goud

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 november 2016
Jaar: 2016

Beschrijving

Ze vertrouwt hem in gevaar, maar vertrouwt ze hem haar hart toe?

Zonder mannen kun je het prima af – dat is wat haar tantes met hun opvattingen over vrouwenrechten haar al van jongs af aan hebben voorgehouden. Het is ook de reden waarom Emma Chandler Harper’s Station heeft opgericht, een vrouwenkolonie die een veilig heenkomen en een nieuwe start biedt aan vrouwen in nood. Maar wanneer een gevaarlijke, geheimzinnige aanvaller blijft proberen de vrouwen te verjagen, kan Emma er niet langer omheen: ze heeft misschien toch een man nodig. Een die kan vechten. En er is maar één man die ze genoeg vertrouwt en om hulp durft te vragen.

Malachi Shaw heeft eindelijk de erkenning ontvangen waar hij altijd naar verlangd heeft, nu hij als explosievenexpert bij de spoorwegen werkt. Maar wanneer hij Emma’s telegram krijgt, keert hij onmiddellijk terug naar Texas om het meisje dat hem ooit het leven redde, een wederdienst te bewijzen. Alleen is ze geen meisje meer. Ze is een vrouw met een sterke wil en een glimlach die een man doet dromen van een toekomst die hij niet verdient.

Wanneer de dreiging toeneemt, moeten Emma, Malachi en de vrouwen van Harper’s Station alles op alles zetten om hun stadje te beschermen. Voor geen goud laten ze zich hun toekomst afnemen.

4 recensies/beoordelingen van Voor geen goud

 1. Lotte

  Lotte

  Een leuk boek om in je vrije tijd te lezen..
  Je hebt hem zó uit..

 2. NS

  NS

  Boeken van Karen Witemeyer zijn altijd leuk om te lezen. Ze boeien vanaf het begin, hebben humor en zijn niet te voorspellend. Zeker met het mooie weer een aanrader om in je tuin te lezen. Even een paar uurtjes voor jezelf.

 3. Emmelie

  Emmelie

  Ik heb de hele serie van Harper’s Station gelezen, echt een superleuke serie. Vaak beginnen romans best saai, bij zulke dikke boeken word het vaak pas vanaf blz 100 echt leuk. Dit boek is gelijk leuk en spannend, en wat ik het leukst vind: niet voorspelbaar! Er gebeuren telkens dingen die je niet verwacht, zo leuk!

 4. mariannedepanne

  mariannedepanne

  Wat een mooi en tof boek! Spannend en romantisch. Ik ga zeker meer van deze schrijfster lezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.