# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Voor geen goud

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 15 november 2016
Jaar: 2016

Beschrijving

Ze vertrouwt hem in gevaar, maar vertrouwt ze hem haar hart toe?

Zonder mannen kun je het prima af – dat is wat haar tantes met hun opvattingen over vrouwenrechten haar al van jongs af aan hebben voorgehouden. Het is ook de reden waarom Emma Chandler Harper’s Station heeft opgericht, een vrouwenkolonie die een veilig heenkomen en een nieuwe start biedt aan vrouwen in nood. Maar wanneer een gevaarlijke, geheimzinnige aanvaller blijft proberen de vrouwen te verjagen, kan Emma er niet langer omheen: ze heeft misschien toch een man nodig. Een die kan vechten. En er is maar één man die ze genoeg vertrouwt en om hulp durft te vragen.

Malachi Shaw heeft eindelijk de erkenning ontvangen waar hij altijd naar verlangd heeft, nu hij als explosievenexpert bij de spoorwegen werkt. Maar wanneer hij Emma’s telegram krijgt, keert hij onmiddellijk terug naar Texas om het meisje dat hem ooit het leven redde, een wederdienst te bewijzen. Alleen is ze geen meisje meer. Ze is een vrouw met een sterke wil en een glimlach die een man doet dromen van een toekomst die hij niet verdient.

Wanneer de dreiging toeneemt, moeten Emma, Malachi en de vrouwen van Harper’s Station alles op alles zetten om hun stadje te beschermen. Voor geen goud laten ze zich hun toekomst afnemen.

1 recensie/beoordeling van Voor geen goud

  1. mariannedepanne

    mariannedepanne

    Wat een mooi en tof boek! Spannend en romantisch. Ik ga zeker meer van deze schrijfster lezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.