# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Vuureiland

Chuck Holton

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2008
Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

Op de zwarte markt is een nieuw, uiterst gevaarlijk explosief opgedoken: ITEB. Het ziet eruit als water, maar wanneer het in aanraking komt met zuurstof, is het verwoestend.

Sergeant Rip Rubio weet hoe verwoestend ITEB kan zijn. Hij heeft zijn leven al eens geriskeerd bij het verijdelen van een complot van terroristen die gebruik maakten van het explosief. Nu zet Task Force Valor koers naar Panama, op het spoor van een wapenhandelaar die van plan is ITEB te gebruiken om zijn slag te slaan – letterlijk.

Fernanda Lerida is een studente op de universiteit van Panama. Met beide handen grijpt ze de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een biologische expeditie naar een mysterieus eiland. Maar daar aangekomen, wordt haar aandacht al snel opgeëist door iets anders dan slangen, insecten en krokodillen. De studenten stuiten op iets dat zij niet hadden mogen zien. Tot overmaat van ramp is Fernanda al spoedig alleen en wordt ze achtervolgd door een onzichtbare vijand. Wanneer het pad van Rip dat van Fernanda kruist, bevinden zij zich middenin een brute misdaadoorlog. Kunnen zij de chaos benutten tot hun voordeel? Of zal één verkeerde stap het hele eiland in vuur en vlam zetten?

Vuureiland is het tweede deel van Task Force Valor, een serie spannende romans over een Amerikaanse elite-eenheid. Chuck Holton was marinier en helikopterpiloot in het Amerikaanse leger. Voor deze serie heeft hij zijn militaire ervaring gecombineerd met zijn schrijftalent.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Vuureiland”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.