# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Waar is mijn thuis

Amanda Cox

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 13 april 2021
Jaar: 2021
Uitgever: Het Zoeklicht
Categoriën:

Beschrijving

Als Ivy Rose terugkeert naar haar geboorteplaats om toezicht te houden op de verhoop van de spullen van haar overleden grootmoeder, ontdekt ze al snel dat de vrouw meer achterliet dan alleen snuisterijen en fotolijsten – ze wees op een pad dat naar de waarheid achter Ivy’s adoptie zou kunnen leiden. Ivy is geschokt en zoekt naar aanwijzingen voor haar verleden, maar een belangrijk onderdeel van het mysterie ontbreekt… Vierentwintig jaar eerder vindt Harvey James een in de steek gelaten pasgeboren baby die hem voor het eerst in zijn leven een gevoel van menselijke verbondenheid geeft. Zijn verlangen om voor de baby te zorgen, botst met het feit dat hij dakloos is. Wanneer hij in aanraking komt met twee mensen die hem willen helpen zijn weg te vinden, weet Harvey dat hij of het geheim van de baby voor zichzelf moet houden, of het risico moet nemen om de enige persoon van wie hij ooit heeft gehouden te verliezen. In dit tweeledige verhaal van debuutromanschrijver Amanda Cox staat de waarheid – zowel het zoeken ernaar als het verlangen om het voor anderen te onthouden – centraal als Ivy en Harvey worstelen met liefde, verlies en loslaten.

“Een prachtig boek over gebroken mensen die in de lijnen van dit verhaal samenkomen om genezing te vinden. Met een meesterlijke pen neemt Amanda Cox ons mee in een verhaal met dynamische karakters, een vleugje romantiek en het authentieke leven. Een aangrijpende en briljante debuutroman die lang in de geheugenis en harten van de lezers zal blijven hangen.” – Heidi Chiavaroli (Carol Award-winnende auteur van De Theekist)

Amanda Cox is een blogger en werkt voor een nationale non-profit jongerenorganisatie, maar haar eerste liefde is communiceren door middel van verhalen. Ze heeft een bachelor theologie en een master in professionele counseling. Haar studies en haar interacties met gekwetste families stellen haar in staat om multidimensionale karakters te creëren waarin lezers zich zullen herkennen. Amanda woont in Tennessee met haar man en hun drie kinderen.

1 recensie/beoordeling van Waar is mijn thuis

  1. M.2024

    Myrthe023

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.