# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Waar moed is vereist

Janette Oke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Haar moed en emoties worden op de proef gesteld zoals ze nooit had kunnen vermoeden…

Beth Thatcher heeft haar hele leven doorgebracht in de veilige, comfortabele wereld van haar familie, haar vrienden en de sociale happenings die haar rijke vader mogelijk maakt. Maar Beth zal het allemaal achterlaten om onderwijzeres te worden in het ruige berggebied van West-Canada. Geïnspireerd door haar tante Elizabeth, die een aantal jaren eerder westwaarts ging om les te geven, besluit Beth haar vertrouwen op God te stellen en moedig elke uitdaging aan te gaan.
Maar de omstandigheden in Coal Valley zijn nog beroerder dan ze gevreesd had. Door een recente mijnramp is het dorp in rouw gedompeld en aan de mijnbazen overgeleverd. De kinderen hebben nog weinig scholing genoten en veel plaatselijke bewoners spreken niet eens Engels. Er is zelfs geen echt schoolgebouw. Daar komt bij dat Beth gevoelens krijgt voor twee jongemannen – allebei van de bereden politie: de één is een oude vriend, de ander een vriendelijke, rustige man die haar meer dan eens te hulp komt.
Ondanks de vele moeilijkheden is Beth vast van plan een verschil te maken in het afgelegen dorp. Maar wanneer het schooljaar ten einde loopt en haar zus vanuit het oosten op bezoek komt, wordt ze herinnerd aan alle luxe die ze heeft moeten opgeven. Zal Beth besluiten haar bevoorrechte leven weer op te zoeken?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Waar moed is vereist”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.