# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Waar vertrouwen heerst

Janette Oke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Ze houdt van haar vrienden en leerlingen in het Westen, maar familieverplichtingen hebben haar naar huis geroepen. Waar hoort ze werkelijk thuis?

Na een jaar lesgegeven te hebben in het Canadese westen, keert Beth Thatcher terug naar haar familie. Ze is nauwelijks thuis, of haar moeder kondigt een gezinsvakantie aan: een luxueuze cruise langs de kust van Canada en de Verenigde Staten. In de hoop de relatie met haar moeder en zussen te verstevigen, gaat Beth met hen mee, maar ze merkt al snel dat alles veranderd is. De hechte banden van vroeger zijn moeilijker te herstellen dan ze dacht.

Er is één ding waar ze bijzonder naar uitkijkt: brieven en telefoontjes van Jarrick, de Mountie die haar hart gestolen heeft. De afstand tussen hen is bijna ondraaglijk. Kan ze haar hart eigenlijk wel aan Jarrick geven, als dit betekent dat ze haar familie opnieuw – en misschien wel voor altijd – vaarwel moet zeggen? En wil ze nog wel in het ruige westen leven, nadat de cruise haar ogen heeft geopend voor bijzondere mensen en onvoorstelbare plaatsen?

Dan wordt Beths geloof zodanig op de proef gesteld. Iemand in haar familie heeft de verkeerde persoon vertrouwd en plotseling staat alles wat Beth wist en liefhad op zijn kop. Zal Beth ontdekken waar haar hart werkelijk ligt, nu ze moet kiezen tussen haar familie en haar dromen?

1 recensie/beoordeling van Waar vertrouwen heerst

 1. Johanneke Visser

  Johanneke Visser

  Een lekker boek in te lezen als je niet te veel wilt nadenken.
  Het grootste gedeelte gebeurt er eigenlijk helemaal niets en kabbelt het boek lekker voort.
  Pas op het einde komt er nog wat actie in het boek.
  Van mij zou er wel wat meer mogen gebeuren.
  Als je de serie ‘When calls the heart’ kent, dan vallen deze boeken een beetje tegen. (De serie is gebaseerd op deze boeken.)

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.027 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.