# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Waar wilgen groeien

Kim Vogel Sawyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2009
Uitgever: Voorhoeve
Categorie:

Beschrijving

Door een lange periode van droogte en een economische crisis hebben Anna Mae Phipps en haar man Harley het zwaar te verduren. Ze kunnen nauwelijks hun twee dochters van voedsel voorzien – laat staan dat ze geld hebben voor hun nog ongeboren kind.

Hoewel Anna Mae woedend is als Harley hun ezels verkoopt en een baan aanneemt bij een bouwbedrijf, realiseert ze zich uiteindelijk dat het hun enige hoop is. Vol verlangen wacht ze op zijn terugkeer… maar is de afstand tussen hen alleen een geografische? Harley had beloofd dat hij niet langer op het bouwterrein zou werken dan nodig was. Maar op de rekening komt nog geen cent binnen en Anna Mae is bang dat Harley voorgoed uit haar leven is verdwenen.

1 recensie/beoordeling van Waar wilgen groeien

  1. Laura

    Het verhaal over een mooie vrouw die met de verkeerde man getrouwd lijkt te zijn en een kaper op de kust. Wat vind ik ervan… Hoewel het verhaal weinig spectaculair is pakt het me wel. Dat komt denk ik vooral, door de manier waarop de auteur de gebeurtenissen beschrijft. Hij gaat weg om zijn gezin te kunnen onderhouden, de mannelijke trots wordt scherp neergezet. Net als de vrouwelijke koppigheid. Misschien wat cliché maar zeker geloofwaardig. Het verhaal ontwikkelt zich wat traag en voorspelbaar. Maar niettemin zit ik erin. Hoe gaat het aflopen? Gaan ze elkaar weer vinden? Gaat het op tijd goedkomen? Het verhaal vind ik niet heel denderend of vernieuwend maar ik heb me toch zeker vermaakt. De trage ontwikkeling in het boek kan namelijk ook heerlijk onthaasten. Mocht je twijfelen, het is heus de moeite waard.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.108 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.