# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Waar wonderen gebeuren

Suzanne Woods Fisher

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Welkom op een plek van onvoorwaardelijke liefde en onverwachte zegeningen.

Als de weduwe Rose Schrock haar Amish-boerderij ombouwt tot een Bed and Breakfast, verwacht ze dat dit weleens tot problemen zou kunnen leiden. Allereerst vanwege haar twistzieke schoonmoeder, maar ook afkeuring door de kerkgemeenschap. Wat ze echter nooit verwacht had, is dat haar gasten van Arendsnest hun problemen met haar delen. Ze had ook nooit de vriendelijke hulp en ondersteuning van Galen King verwacht, haar stille en ruige buurman die paardentrainer is. Rose ontdekt dat liefde heel onverwacht kan opbloeien.

Geïnspireerd op waargebeurde feiten nodigt Suzanne Woods Fisher u uit naar de plaats Stonbey Ridge, voor een krachtig verhaal in een eenvoudige omgeving, met een sterk geloof in een complexe wereld.

“Ik verslond ‘Waar wonderen gebeuren’ in één keer. Suzanne Woods Fisher brengt authentieke karakters, levensvraagstukken en een schitterende omgeving samen in een prachtig en bevredigend verhaal. Ik kijk met spanning uit naar het tweede deel.”
Leslie Gould, winnaar van de Christy Award en mede-auteur van De vroedvrouw van de Amish.

Suzanne Woods Fisher heeft vele bestsellers op haar naam staan. Ze was finaliste voor de Christy Award en de Carol Award. Ze woont in Californië.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Waar wonderen gebeuren”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.