# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Waarom jij?

Susan May Warren

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

‘Waarom jij’ is deel 2 van Susan May Warrens serie over de familie Christiansen en het los te lezen vervolg op ‘Geef mij een kans’.

Eden Christiansen had haar leven anders voorgesteld dan als de oppas van haar broertje Owen, een succesvolle ijshockeyspeler. Ze is het zat om hem regelmatig uit het café te moeten slepen en ervoor te zorgen dat hij schone kleren heeft. Op die manier blijft er weinig tijd over voor haarzelf. En die tijd heeft ze hard nodig om haar droom na te jagen en journalist te worden in plaats van alleen maar overlijdensadvertenties te schrijven, zoals ze nu doet.

Aanvoerder Jace Jacobsen staat bekend als agressieveling, zowel op het ijs als daarbuiten. Nu hij plannen maakt voor zijn toekomst, staat die reputatie hem in de weg. En het schuldgevoel dat Eden hem aanpraat, maakt het allemaal niet makkelijker. Als Owen door zijn eigen roekeloosheid een blessure oploopt die hem weleens zijn succes kan kosten en Eden iets op het spoor komt dat weleens haar grote doorbraak als journalist zou kunnen zijn, zijn Jace en zij plots op elkaar aangewezen.

Susan May Warren schrijft zowel historische romans als spannende boeken en romantische verhalen. Deze serie over de familie Christiansen staat bol van liefde en hoop.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Waarom jij?”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.