# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Wachten op de terugkeer van de zomer

Kim Vogel Sawyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Ze komen uit verschillende werelden
… kan liefde de barières tussen hen slechten?
Helemaal alleen op de prairie van Kansas heeft Summer Steadman maar weinig opties. Nu ze haar man en kinderen heeft verloren aan een ziekte, wil ze niet langer verder trekken naar het westen waar zij en haar man hun toekomst wilden opbouwen. In plaats daarvan zoekt ze werk in een kleine Mennonitische gemeenschap om dicht bij de graven van haar gezin te kunnen zijn.
Weduwnaar Peter Ollenburger, de plaatselijke molenaar, heeft iemand nodig om zijn zoon les te geven. Als hij hoort dat er een ‘goed opgeleide vrouw’ in de stad is, meent hij dat zij het antwoord is op zijn gebeden. Hij ontdekt echter al gauw dat het helpen van een buitenstaander vervelende gevolgen kan hebben.
Er is maar weinig dat deze vader niet voor zijn zoon kan doen, maar als de jongen meer in Summer ziet dan alleen een onderwijzeres, moet Peter een keuze maken. Wil hij met deze vrouw trouwen om zijn zoon een nieuwe moeder te geven of trouwt hij uit liefde?
Is Summers gebroken hart ooit nog in staat om opnieuw lief te hebben?

1 recensie/beoordeling van Wachten op de terugkeer van de zomer

  1. J.K. Rowling

    Het is een goed verhaal voor mij smaak een beetje dramatisch…. en heeft niet echt een kik om verder te lezen…. En niet voor elke generatie

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.