# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Wachten op een wonder

Sarah Loudin Thomas

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

Sarah Loudin Thomas schreef Wachten op een wonder als eerste deel van serie van drie. In elk deel staat iemand centraal die het vermogen lijkt te hebben om een van Jezus’ wonderen te verrichten. In dit boek is dat de wonderbare spijziging.

1954, West Virginia. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen strijken ze neer in het stadje Wise. Hun komst gaat vergezeld van een grote droogte. De inwoners gaan wanhopig op zoek naar een verklaring en al snel wordt Perla aangemerkt als de zondebok.

Casewell Phillips heeft geaccepteerd dat hij altijd alleen zal blijven. Totdat hij Perla ontmoet. Ze is alles wat hij in een vrouw zoekt, maar hij heeft al snel door dat ze iets te verbergen heeft. Als de droogte aanhoudt, zorgt Perla’s gave voor verdeeldheid tussen de inwoners.

Sarah Loudin Thomas is romanschrijver en fondsenwerver voor een stichting die zich ontfermt over mishandelde en verwaarloosde kinderen. Ze schrijft voor diverse tijdschriften.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Wachten op een wonder”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.