# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Wat blijft is liefde

Jody Hedlund

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 25 februari 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

In “Wat blijft is liefde’ van Jody Hedlund moet het weesmeisje Sophie Neumann een moeilijke keuze maken. Door een aantal ongelukkige gebeurtenissen en misverstanden is zij gescheiden geraakt van haar oudere zussen. Nu woont ze al een aantal jaar alleen in New York. Ze heeft twee jonge kinderen onder haar hoede, van wie ze houdt alsof die van haarzelf zijn en ze is vastbesloten om hen niet in de steek te laten. Maar door een vervelende gebeurtenis moeten ze opeens de stad ontvluchten. Sophie besluit met de kinderen mee te reizen met de Kindertrein. Met een groep weeskinderen reizen ze zo naar het westen, in de hoop daar een nieuw leven te kunnen beginnen. Maar dan komt Sophie voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan…

“Wat blijft is liefde’ is het derde en laatste deel van de serie “De kindertrein’. Eerder verschenen in deze serie van Jody Hedlund “Waar het geluk wacht’ en “Een stap in het licht’.

2 recensies/beoordelingen van Wat blijft is liefde

  1. mariannedepanne

    mariannedepanne

  2. SarahG

    SarahG

    Weer een mooi verhaal in deze serie, maar de ontwikkelingen gingen best snel. Wat mij betreft had de schrijfster die nog wel iets meer mogen uitdiepen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.040 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.