# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Werkplaats huwelijk

meer dan gevoel, liefde, trouw, communicatie, seks...

Jan-Willem Grievink, Joke Grievink

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 september 2022
Jaar: 2022
Uitgever: Triple Boeken

Beschrijving

Het huwelijk is fantastisch!

Een goed huwelijk is veel méér dan gevoel, liefde, trouw, communicatie, seks en allerlei andere belangrijke aspecten. Bovenal is het huwelijk een etalage waarin Gods glorie wordt weerspiegeld. God is de uitvinder van dat huwelijk waarbij man en vrouw helemaal één worden en daarmee iets van God Zelf laten zien.

Jan-Willem en Joke Grievink zijn ervaren huwelijksbegeleiders en verwelkomen je in de werkplaats van het huwelijk, waar wordt geschuurd, geschaafd en gevijld. Want elk huwelijk is het waard om aan te werken.

Wonden en breuklijnen in een relatie ontstaan vaak omdat problemen niet worden opgeruimd, niet met elkaar en niet met God. Op basis van een overzichtelijk model met acht invalshoeken schetsen de schrijvers een compleet beeld van alle krachten die op een huwelijk inwerken. Veel complexer dan we vaak denken. Een aantal thema’s zijn:

•Het verschil tussen een contract en een verbond
•De rol van je opvoeding en verleden in je huwelijk
•Goede huwelijksvoorbereiding is essentieel

Door kort en krachtig onderwijs vanuit de Bijbel en de dagelijkse ervaring helpen Jan-Willem en Joke je begrijpen hoe God het huwelijk heeft bedoeld en hoe je hierin kunt groeien en repareren wat stuk is gegaan. Ze geven je met dit boek als het ware een gereedschapskistje om mee aan de slag te gaan. Om het praktisch te maken zijn er verschillende casussen toegevoegd en wordt elk hoofdstuk afgesloten met een aantal verwerkingsvragen om samen over door te praten.

Jan-Willem en Joke Grievink zijn geboren en getogen in Winterswijk. In 1975 zijn ze getrouwd en ze hebben vijf dochters. Al sinds het begin van hun huwelijk zijn ze actief in (huwelijks)pastoraat. God heeft hen gezegend met het verlangen en de inzichten om echtparen verder te helpen in hun huwelijk. Dat doen ze op wekelijkse basis als huwelijksbegeleiders en ook via TripleCord, de stichting die ze in 2015 hebben opgericht. Jan-Willem en Joke wonen in Bennekom.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Werkplaats huwelijk”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.041 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.