# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Witte chocolade

Lori Wick

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2000
Uitgever: Het Zoeklicht
Categorie:

Beschrijving

Ze viel in slaap op de achterbank van de auto, haar vader zat achter het stuur en haar moeder naast hem. Ze werd wakker in het ziekenhuis zonder hen….

Na het verlies van haar ouders wordt Arcineh Bryant liefdevol opgevangen door haar opa bij wie ze gaat wonen. Maar als de jaren voorbijgaan, gaan hun wegen steeds verder uiteen – iets wat Arcineh niet in de hand kan houden.

Ze voelt zich gekrenkt en verraden en zodra Arcineh 18 jaar wordt, trekt ze in bij een vriendin om een eigen leven op te bouwen. Ze werkt hard en vindt voldoening in zware lichamelijke arbeid, iets dat ze niet kent als kleindochter van een buitengewoon succesvolle zakenman uit Chicago.
Toch is er een leegte in haar hart, dat door niets gevuld lijkt te kunen worden. Ze weet dan nog niet dat haar pad dat van haar opa weer zal kruisen. En dat een dramatische verandering in het leven van haar opa zal leiden tot een dramatische verandering in haar eigen leven, iets waar ze nooit van had durven dromen – een verandering die leidt tot niet één nieuwe liefde, maar zelfs twee.

Een eigentijdse roman over verzoening, familiebanden en echte liefde.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Witte chocolade”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.