# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Zegen hen

Hannah Zandbergen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 mei 2023
Jaar: 2023
Uitgever: Sestra

Beschrijving

Zegen hen, bevat gebeden voor moeders en is een mooi cadeau voor hen bij verschillende gelegenheden. Het is samengesteld door verschillende vrouwen.

Bidden voor je kind is een van de belangrijkste dingen die je als moeder kunt doen. Maar soms heb, je geen woorden voor je gebed. Dit gebedenboek wil daarbij helpen: het is geschreven door moeders en voor moeders.

Het biedt gebeden voor de gewone momenten en voor de bijzondere momenten, waarbij de moeilijke dingen niet uit de weg worden gegaan. Je vindt in Zegen hen gebeden gebaseerd op Bijbelteksten over allerlei onderwerpen: of het nu gaat om de bevalling en kraamtijd, eerste schooldag, een kind dat bang is, een overlijden van opa of oma of het begin van de vakantie. Ook zijn er gebeden voor moeders zelf in verschillende situaties.

Met gebeden van onder meer Sifra Bekx, Janneke Burger, Sarianne van Dalen, Hanna Holwerda, Esther van Lunteren, Annelies van Poelgeest, Carianne Ros, Nadine de Vos en Willemijn de Weerd. Redactie door Hannah Zandbergen, eindredacteur van Sestra mama.

Heel geschikt als (kraam)cadeau of bij Moederdag

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Zegen hen”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.