# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Zilverlingen

Maureen Lang

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Oorlog
Jaar: 2006
Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

Een roman over verraad en opoffering tijdens de Grote oorlog

Als Amerika tijdens de Eerste Wereldoorlog Duitsland de oorlog verklaart, zijn plotseling alle burgers van Duitse komaf verdacht. Liesel Bonner twijfelde nooit aan haar liefde tot haar land. Maar door haar afkomst twijfelt haar land aan haar. Zonder enig bewijs voor verraad wordt Liesel ontslagen uit haar functie bij een advocatenkantoor. Door haar Duitse naam heeft ze grote moeite met het vinden van een nieuwe baan.

Bovendien begint ze te vermoeden dat Josef, de man van wie ze houdt, betrokken is bij Duitse spionage tegen Amerika. Terwijl haar vertrouwen in anderen afbrokkelt, voelt ze zich steeds meer aangetrokken tot een ondoorgrondelijke geheim agent die haar wil betrekken bij het ontmaskeren van Josef. Maar als ze daaraan meewerkt, wie is dan de Judas?

Een roman over verraad en opoffering tijdens de Grote Oorlog. Ook verscheen het vervolg op dit boek : Herinnering

1 recensie/beoordeling van Zilverlingen

  1. J Bruin

    Het is een boek wat de dilemma’s van de amerikaanse duitsers in amerika tijdens de oorlog in de praktijk van alle dag weergeeft. In feite verlangt dit verhaal een vervolg, een tweede deel dus. Het boek heeft een bepaalde plot maar met veel open einden, namelijk hoe het verder gaat met Jozef, Oom Otto, juffrouw Burnbaum en het stel David en Liesel. Maureen lang heeft hier nog werk!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.