# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Zoekbijbel

Corien Oranje, Marijke ten Cate

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 oktober 2015
Jaar: 2015
Leeftijd: 3 - 9 jaar

Beschrijving

In dit grote zoekboek vind je acht zoekplaten over bekende personen uit de Bijbel. Kun jij David vinden als hij op de schapen past? Zie je hem vechten met Goliat of meedansen achter de ark? Zie je hem stiekem uit het raak van het paleis klimmen als de soldaten hem gevangen willen nemen? Vind de plaatjes, lees de verhalen en kom steeds meer te weten over belangrijke mensen uit de Bijbel!

In de Zoekbijbel vinden kinderen prachtige, kleurrijke platen over bekende personen en verhalen uit de bijbel. De platen zijn getekend door Marijke ten Cate. In elke plaat zijn zeven figuurtjes verwerkt, zoals een schaap met een lintje om, een geitje, een meisje met een onwillige ezel, en een kip met kuikentjes. Marijke ten Cate is illustrator, bekend van de Prentenbijbel die in 13 talen is vertaald.

Kinderboekenschrijfster Corien Oranje vertelt de gebeurtenissen uit het leven van de hoofdpersoon op de dubbele pagina, die volgt op elke zoekplaat. Zo kunnen oudere kinderen het verhaal er zelf bijlezen en de gebeurtenissen terugzoeken op elke plaat. En jongere kinderen zoeken de zeven elementen die op elke plaat terugkomen. Aan de zoekplaat zit een flap met een korte vertelling over de bijbelse persoon. Corien Oranje is kinderboekenschrijver en theoloog. Ze is bekend van boeken als Kampioen en Juf in de pan, en is een van de auteurs van de Jeugdbijbel.

Geschikt voor kinderen van 3-9 jaar.

1 recensie/beoordeling van Zoekbijbel

  1. mariannedepanne

    mariannedepanne

    Super tof boek voor kinderen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.