# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Zomersneeuw

Nicole Baart

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2009
Uitgever: Thaleia
Categorie:

Beschrijving

In haar tweede roman vertelt Nicole Baart hoe het verder gaat met Julia DeSmit. Ze doet dit op dezelfde verfrissende en inspirerende wijze als in haar eerste boek. Baart toont aan een blijvende aanwinst te zijn voor liefhebbers van inspirerende fictie.

Uitstekend vervolg op Lichtval
Gevoelige en sprankelende schrijfstijl

Julia is gestopt met haar studie omdat ze zwanger is geraakt en woont weer bij haar oma in haar geboortedorp. Haar grote jeugdliefde en buurjongen Thomas is getrouwd met een ander en de vader van het kind is volledig uit beeld verdwenen. Ze voelt zich alleen.
Als haar moeder Janice, die Julia en haar vader in de steek liet toen Julia negen jaar was, opeens op de stoep staat, ontdekt Julia hoe verbitterd je kunt raken als je niet kunt vergeven. Julia is ervan overtuigd dat wat eenmaal gebroken is, niet meer gelijmd kan worden. Als ze steeds meer te weten komt over de beslissing die haar moeder destijds moest maken en ze zelf voor een soortgelijke keuze komt te staan, realiseert ze zich dat het toch mogelijk is om de relatie met haar moeder een tweede kans te geven.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Zomersneeuw”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.