Kinderboekenweek, ook in de christelijke boekhandel

Morgen begint de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is er geen aparte christelijke Kinderboekenmaand maar wordt er door de branche-organisatie voor het christelijke boek, BCB, samengewerkt met de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Deze stichting organiseert de algemene landelijke Kinderboekenweek. Wel zijn er aparte actieboeken voor de christelijke boekhandel beschikbaar.

Er zijn drie speciale actieboeken geschreven (een voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw) passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Dit thema is ‘En toen’, waarmee gericht wordt op de geschiedenis. De actieboeken zijn tijdens de Kinderboekenweek voor een actieprijs te koop. Bij geselecteerde boekhandels ontvang je bij besteding vanaf 12,50 euro aan kinderboeken ook nog het Kinderboekenweekgeschenk, De diamant van Banjarmasin van Arend van Dam.

De actieboeken voor de christelijke boekhandel zijn:

Op zoek naar een christelijke boekhandel? Je vindt alle adressen in ons overzicht van christelijke boekhandels. De Kinderboekenweek wordt dit jaar gehouden van 29 september tot en met 11 oktober.


Martijn

Hoi, ik ben Martijn! In het dagelijkse leven werkzaam als blogger, op onder andere Frankrijk Puur. Bookfish heb ik opgericht om mijn liefde voor lezen met je te delen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie