Over deze site

Benieuwd wie er achter deze site zit? Laat ik me even voorstellen. Ik ben Martijn Joosse, liefhebber van boeken en lezen.

Na een studie Franse Taal & Cultuur en een masterstudie Book & Digital Media Studies kwam ik in de boekensector te werken, allereerst bij eReaders Groep, vervolgens bij Boekencentrum Uitgevers en tenslotte bij het Nederlands Bijbelgenootschap. In de tussentijd zette ik het goedbezochte boekenblog Mustreads.nl op en ontwikkelde ik diverse andere websites. In 2018 kon ik dankzij het succes van een daarvan, Frankrijk Puur, de stap zetten om voor mezelf te gaan werken. Met Frankrijk Puur zou ik m’n werkweek goed kunnen vullen, maar ik vind het leuk om daarnaast ook andere dingen te doen. Uit het hobby-project ChristelijkeRomans.nl groeide het idee van een bredere christelijke boekensite. In mei 2020 ontstond op die manier Bookfish. Het doel is om deze site uit te bouwen tot dé christelijke boekensite.

Bookfish is een project van Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.