Verfilming ‘Bevrijdende liefde’ van Francine Rivers verwacht in voorjaar 2021

De bestseller Bevrijdende liefde ( Redeeming Love) van Francine Rivers wordt momenteel verfilmd. In het voorjaar van 2021 moet de film in de bioscoop gaan draaien. In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor onder meer de Nederlandse actrice Famke Janssen, Abigail Cowen, Tom Lewis, Logan Marshall Green en Eric Dane.

‘Een droom die uitkomt,’ zo noemt Francine Rivers de verfilming van haar meest succesvolle roman in een persbericht. Ze werkt zelf mee aan de verfilming als uitvoerend producent.

Bevrijdende liefde is een hervertelling van het Bijbelboek Hosea, tegen de achtergrond van de Californische goudkoorts halverwege de negentiende eeuw. Het verhaal draait om Angel, die als kind de prostitutie in wordt gedwongen. Haar leven verandert als ze Michael Hosea ontmoet.

De roman Bevrijdende liefde was Francine Rivers eerste christelijke roman, nadat ze eerder al een aantal andere romans had geschreven. Na haar bekering in 1986 kostte het haar enkele jaren om nieuwe onderwerpen voor een boek te bedenken. Rivers beschouwt Bevrijdende liefde , voor het eerst gepubliceerd in 1991, nu als haar ‘geloofsbelijdenis’. Het boek is inmiddels meer dan 3 miljoen keer verkocht en vertaald in 30 landen.

Of de film Redeeming Love ook in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bevrijdende liefde

Martijn

Hoi, ik ben Martijn! In het dagelijkse leven werkzaam als blogger, op onder andere Frankrijk Puur. Bookfish heb ik opgericht om mijn liefde voor lezen met je te delen.

Geef een reactie